Mine referencer

Jeg samler på tilfredse kunder og samarbejdspartnere.

Herunder kan du få bekræftet mit udsagn og via mine referencer få indblik i, hvilken oplevelse andre har haft med mig som professionel samarbejdspartner.

Jeg håber, du får lyst til at udforske, hvad vi i fællesskab kan opnå. Jeg glæder mig til at samarbejde med dig.

Ring til mig i dag. Vi kan jo starte med en kop kaffe.

Vi vil anbefale

”Vi har brugt Carsten i flere år og har altid være meget tilfredse med hans arbejde. Han leverer fotos af høj kvalitet og lytter til vores ønsker og behov. Han er en alsidig fotograf med stort kendskab til den maritime branche og erhvervslivet generelt. Som en erhvervsdrivende fond, der har rødder i det maritime har det været et kæmpe plus, men vi har også brugt ham til opgaver med kulturelt og socialt fokus. Uanset hvilket arrangement eller hvilken opgave Carsten skal løse, fanger han dygtigt og hurtigt det, der er væsentligt. Vi har bl.a. brugt ham til at dække uddeling af fondens årlige skuespilpris Lauritzen-prisen, droneoptagelser af ejendomme, portrætfotos af organisationen og div. jubilæer og receptioner. Vil anbefale ham til enhver, der har brug for fotos af høj kvalitet og en fotograf, der udviser stor fleksibilitet”.

Lauritzen Fonden er bl.a. ejer af DFDS og rederiet J.Lauritzen

Kamilla Søgaard LauritzenFonden

Ansvarlig for kulturområdet og kommunikation, Lauritzen Fonden

Dygtig og engageret fotograf

”Jeg oplever Carsten som en dygtig og engageret fotograf. Carsten startede med at fotografere Valdals smukke gamle hus på Øster Alle 33. Carsten har formået at få nogle fantastiske billeder, der helt klart tilgodeser husets kvaliteter. Efter de fantastiske billeder af huset, skulle Carsten tage portræt billeder af alle vores medarbejdere. Resultatet ses på http://www.valdal.com/medarbejdere, og læg mærke til hvordan Carsten formår at få glæden og smilet frem i øjnene på medarbejderne. Dette kan kun lade sig gøre grundet Carsten glade og smittende humør. At Carstens arbejde er hans hobby fremgår tydeligt af hans positive og engagerede tilgang til opgaven.”

Winnie Worsøe

Administrationschef , Valdal Advokater

Alsidig fotograf

“Carsten er en formidabel icebreaker og er næsten aldrig i dårligt humør. Han har en utrolig god evne til hurtigt at skabe god kontakt.

Om det er ministeren, der har haft en dårlig dag; studenten, der får huen på; skorstensfejeren på tagryggen, løberen i fuldt firspring eller Storebæltsbroens driftsleder i toppen af pylonen, i helikopteren, på supertankeren eller bag den økologiske ko, ja så er Carsten uforfærdet på plettet.

Han er vild med at bruge naturen, miljøet og lege med lys og skygge.Og det der med det dårlige humør, det er faktisk kun, hvis øllet er dårligt, vinen sur eller nogen taler ondt om Paul McCartney.” 

Morten Outzen Jensen

Chefredaktør, Frederiksberg Bladet, tidligere erhvervsredaktør på Søndagsavisen

Dér er en fotograf, der ved hvad han har med at gøre!

“Det er de reaktioner, jeg får, når professionelle folk ser de billeder Carsten har taget. Ud over at være dygtig er Carsten også en fornøjelse at arbejde sammen med. Det er godt nok ham, der står med kameraet, men man føler at man tager billederne sammen. Kan varmt anbefales.”

Helene Aalling

Direktør, ledelsescoach (PCC,CPCC)

Jeg vil helt klart bruge Carsten fremadrettet!

“Jeg har haft den store fornøjelse at Carsten Lundager har lavet portrætfotografier af mig. Han arbejder meget professionelt, fandt en fantastisk location, og har stor tålmodighed med kunder, der ikke ynder at stå foran en linse. Hans færdige arbejde er meget flot og jeg er stolt af de billeder, han har fremtryllet. Jeg vil helt klart bruge Carsten fremadrettet!
Ledelseskonsulent, lederudvikling og ledersparring”

Lotte Sligting Stannius

Fleksibel og dygtig fotograf

“Jeg har nu i en længere årrække både i mit tidligere og nuværende job benyttet mig af Carstens gode service. Han er en meget pålidelig, fleksibel og effektiv samarbejdspartner, som altid leverer produktet og ofte lidt til – og så samtidig til en fair pris. At Carsten så også er meget behagelig og positiv at omgås er blot en ekstra bonus.”

Jan Fritz Hansen

Sekretariatsleder, Færgesekretariatet

Plus 20 procent fotograf

“Carsten Lundager er en “plus 20 procent fotograf”. Når han kommer hjem fra en opgave, har han altid billedet plus lidt mere.

Det kan være en ny stemningmættet lyssætning, en anden vinkel end den mest oplagte, eller også har han placeret motivet/ offeret på en anderledes scene, der underbygger historien på en ny, opsigtsvækkende og interesseskabende måde.

Det kan Carsten Lundager tillade sig – ikke alene fordi han er en god håndværker, men han lever sig også ind i opgaven, så han opnår at få offerets tillid.

Det er i dette rum af opfindsomhed, håndværk og personlighed, de gode billeder tages.” 

Jesper Bo Bendtsen

Redaktør, Magasinet Sundhed og Magasinet Smag og Behag og tidligere chefredaktør på Søndagsavisen

Professionelt håndværk

“Jeg har i over 20 år arbejdet sammen med Carsten Lundager.

Carsten er en professionel håndværker og en venlig, empatisk og effektiv fotograf, der altid søger at få det rigtige billede i situationen, hvadenten det er reportagefotos, mode, sport, politik eller portrætter. I Carstens billeder kan man genkende personer og motiver – som hvis du var der selv.

Carsten Lundager er både en professionel fotograf og et menneske, som jeg er glad for at kende, og som jeg anbefaler til alle, der kan drage nytte af hans faglighed og indstilling.”

Søren Søndergaard

Presse og Kommunikationschef, Danske Havne, tidligere direktør for Søndagsavisen

Carsten Lundager leverer altid billeder af høj kvalitet.

“Jeg har arbejdet sammen med Carsten i en årrække. Dels har han hjulpet med at løse opgaver for mine kunder – dels har han løst opgaver for mig. Og i alle tilfælde med fine resultater. Carsten er effektiv, fleksibel og super nem at samarbejde med. Fokuseret og skrap til at fange de helt rigtige øjeblikke. Jeg anbefaler glad og gerne Carsten Lundager.” 

Helle Dyrby Høy

præsentation & performance, Danish Mind

Dear Carsten,

Thank you very much! The pictures are wonderful!!! Thank you! You’ve done a very great job! I really like the pictures you have taken! Kind regard

Dagmar Dreymüller

Manager Experience Communications, MAN Energy Solutions