Om Carsten Lundager

Jeg er freelance fotograf, medlem af Journalistforbundet og bosat i Helsinge i Nordsjælland.

Tillid til en fotograf er utrolig vigtigt, og jo mere kommunikation med fotografen, desto bedre billeder. Derfor er jeg ikke kun fotograf i Nordsjælland, men i HELE Danmark.

Opstart af Amagerposten og Søndagsavisens redaktion

Efter min uddannelse på reklamefotografskolen opbyggede jeg en af Danmarks største lokalaviser, Amagerposten, sammen med min stedfar. Jeg fungerede både som fotograf og distributionsdirektør i cirka ni år.

Min bror og jeg opstartede senere en ny lokalavis på Amager, som senere kom til at hedde Søndagsavisen. Her fungerede jeg som fotograf, og var aktiv der i knap 25 år.

Selvstændig fotograf

De sidste 10 år har jeg fungeret som selvstændig fotograf. Jeg har en meget bred fotoerfaring inden for stort set alle genrer. ER vant til at håndtere erhvervslivet med billeder. Kommer tit på Dansk Erhverv inde på Børsen. Dækker mange pressemøder og events. Også med min drone

Fotograf for flere magasiner

Jeg været tilknyttet flere magasiner gennem det sidste år.

Jeg arbejder en del for Rederi Branchen og er fast tilknyttet fire magasiner. Sidste år rundede jeg over 50 forskellige kunder.

Professionelle foto til hjemmesider

Det betyder meget for din hjemmeside, at billederne står knivskarpt. Husk at gode billeder fortæller mere end 1000 ord. Derfor bruger flere og flere professionelle fotografer. Jeg kan også henvise til en leverandør der laver din nye hjemmeside til en fornuftig pris.Vi har et godt samarbejde.

Fotograf-sponsor i en god sags tjeneste

Jeg er fotograf sponsor for

Teamveteran.dk
Det er et arbejde, som jeg satte en stor ære i og var sammen med dem i New York                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Jeg er også sponsor for

hjerteforeningen.dk

 

Støtter Ungdommens Røde Kors’ ferielejre

Fo2graf Carsten Lundager har i år valgt at støtte op om Ungdommens Røde Kors’ aktivitet ferielejre, der hvert år sender ca. 1.400 udsatte børn og unge på ferie, som ellers ikke har muligheden.

Børnene kan ”bare” være børn og har igennem de frivillige voksne en mulighed for at kunne snakke, blive hørt og indgå i et positivt socialt fællesskab.

Værdien af at sende ungerne afsted på en uges ferie er uvurderlig, og vi ved, at denne aktivitet kan ændre børnenes liv.

Det vil jeg gerne være med til at støtte!

Få et uforpligtende tilbud

Hvad er 7+4?