Om Carsten Lundager

Jeg er freelance fotograf, medlem af Journalistforbundet og bosat i Nordsjælland.

Tillid til en fotograf er utrolig vigtigt, og jo mere kommunikation med fotografen, desto bedre billeder. Derfor er jeg ikke kun fotograf i Nordsjælland, men i HELE Danmark.

Opstart af Amagerposten og Søndagsavisens redaktion

Efter min uddannelse på reklamefotografskolen opbyggede jeg en af Danmarks største lokalaviser, Amagerposten, sammen med min stedfar. Jeg fungerede både som fotograf og distributionsdirektør i cirka ni år.

Min bror og jeg opstartede senere en ny lokalavis på Amager, som senere kom til at hedde Søndagsavisen. Her fungerede jeg som fotograf, og var aktiv der i knap 25 år.

Selvstændig fotograf

De sidste 14 år har jeg fungeret som selvstændig fotograf. Jeg har en meget bred fotoerfaring inden for stort set alle genrer. Er vant til at håndtere erhvervslivet med billeder. Jeg kommer tit på Dansk Erhverv inde på Børsen. Dækker mange pressemøder og events. Også med min drone.                                       Hjemmeside foto laver jeg meget af.  Portrætfoto er en stor del af mit job. 

Fotograf for mange firmaer

Jeg har været tilknyttet mange firmaer igennem mange år. Dette giver en stor tillid.                                                       Man kan jo kalde det fast husfotograf 😉

Jeg arbejder en del for Rederi Branchen og Den Maritime Verden

Sidste år rundede jeg over 65 forskellige kunder.

Professionelle foto til hjemmesider og pressen

Det betyder ALT for din hjemmeside, at billederne står knivskarpt. Husk at gode billeder fortæller mere end 1000 ord. Professionelle fotografer tænker anderledes

Jeg samarbejder både med grafikere og journalister og dem der laver hjemmesider..Blot giv et ring og du er allerede igang i morgen;-) 

Jeg lover dig hurtig levering

Fotograf-sponsor i en god sags tjeneste

Ungdommens Røde Kors

Hjerteforeningen

 

Støtter Ungdommens Røde Kors’ ferielejre

Fo2graf Carsten Lundager har i år valgt at støtte op om Ungdommens Røde Kors’ aktivitet ferielejre, der hvert år sender ca. 1.400 udsatte børn og unge på ferie, som ellers ikke har muligheden.

Børnene kan ”bare” være børn og har igennem de frivillige voksne en mulighed for at kunne snakke, blive hørt og indgå i et positivt socialt fællesskab.

Værdien af at sende ungerne afsted på en uges ferie er uvurderlig, og vi ved, at denne aktivitet kan ændre børnenes liv.

Det vil jeg gerne være med til at støtte!

Få et uforpligtende tilbud