Dronepilot Carsten Lundager

Professionel dronefotograf Nordsjælland-Sjællands Odde-Odsherred-København

Jeg løser droneoptagelser i hele Danmark og er uddannet drone pilot og uddannet fotograf

Carsten Lundager er godkendt  af Trafikstyrelsen med Dronebevis og ansvarsforsikringer, der skal til for at udføre opgaver i tæt bebyggede områder. Jeg flyver med en Inspire2 med X5S kamera i 20 MB opløsning og er 1B certificeret.

For dem der skal vide det har jeg.          DK-STS-03 hos TBST

Erfaring med video/foto/colorgrading og redigering af disse. Også aften fotografering med drone. Se billederne i arkivet

Dronefoto til: Ejendomsadministration-Tag inspektion-før og efter billeder af ombygning-Stemningsbilleder/video-Bryllups foto af gæsterne- Ejendomsmægler foto med drone. Landejendomme still og video -Ja mulighederne er mange. Jeg fotograferer skibe/færger og kommer ofte i Svendborg og Munkebo. Munkebo er det tidligere Lindø Værft.

Arkitekter kan se en fordel i dronefoto til inspektion. Især inspektion før og efter en renovering af bevaringsværdige bygninger

Jeg løser mange typer af dronefoto opgaver. Erfaring med tilladelser fra Politi/Trafikstyrelsen/Domhuset/Kbh Kommune og tilladelser i NO FLY Zone. Indhentning af tilladelser hos ambassader og militær gør jeg også.

Jeg er certificeret dronepilot og uddannet fotograf med mange års erfaring. Flere og flere flyver med droner, men de ved ikke hvordan kameraet på dronen skal bruges professionelt. Med mig som dronefører og uddannet fotograf får du/I det bedste.

Mine billeder bliver photoshoppet i Capture One. Et program for professionelle fotografer

Professionelle fotografer der flyver drone leverer bedre billeder.

Drone foto-Dronefoto Copenhagen-Dronefoto Nordsjælland-Dronefoto Sjællands Odde

Der er mange som kalder sig dronefotograf fordi de har en drone. Det er det samme som at kalde sig fotograf fordi man har en Iphone/Android.

Ring på 40 10 10 56 for at høre mere om professionel dronefotografering

Dronecertifikat
Få et uforpligtende tilbud