Professionel dronefotograf Nordsjælland

Jeg løser droneoptagelser i hele Danmark og er uddannet drone pilot og uddannet fotograf

Carsten Lundager er godkendt  af Trafikstyrelsen med Dronebevis og ansvarsforsikringer, der skal til for at udføre opgaver i tæt bebyggede områder. Jeg flyver med en Inspire2 med X5S kamera i 20 MB opløsning og er 1B certificeret. Jeg har også fået natpåtegning til mit dronebevis, så jeg må flyve efter solen er gået ned. Det er især billeder taget i “den blå time” der er mest velegnet

Erfaring med video/foto/colorgrading og redigering af disse. Også aften fotografering med drone. Se billederne i arkivet

Dronefoto til: Ejendomsadministration-Tag inspektion-før og efter billeder af ombygning-Stemningsbilleder/video-Bryllups foto af gæsterne- Ejendomsmægler foto med drone. Landejendomme still og video -Ja mulighederne er mange. Jeg fotograferer skibe/færger og kommer ofte i Svendborg og Munkebo. Munkebo er det tidligere Lindø Værft. Arkitekter kan se en fordel i dronefoto til inspektion. 

Jeg løser mange typer af dronefoto opgaver. Erfaring med tilladelser fra Politi/Trafikstyrelsen/Domhuset/Kbh Kommune og tilladelser med NO FLY Zone. Indhentning af tilladelser hos ambassader og militær har jeg også gjort.

Jeg er certificeret dronepilot og uddannet fotograf med mange års erfaring. Flere og flere flyver med droner, men de ved ikke hvordan kameraet på dronen skal bruges professionelt. Med mig som dronefører og uddannet fotograf får du/I det bedste.

Professionelle fotografer der flyver drone leverer bedre billeder.Drone foto-Dronefoto Copenhagen

Ring på 40 10 10 56 for at høre mere om dronefotografering.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad er 7+4?