Professionel dronefotograf

Jeg løser droneoptagelser på hele Sjælland.

Carsten Lundager er godkendt  af Trafikstyrelsen med Dronebevis ansvarsforsikringer, der skal til for at udføre opgaver i tæt bebyggede områder. Jeg flyver med en Inspire2 med X5S kamera i 20 MB opløsning og er 1B certificeret. Jeg har også fået natpåtegning til mit dronebevis, så jeg må flyve efter solen er gået ned. Det er især billeder taget i “den blå time” der er flotte.

Erfaring med video/foto/colorgrading og redigering af disse. Også aften fotografering med drone. Se billederne i arkivet

Dronefoto til: Ejendomsadministration-Tag inspektion-Før og efter billeder af ombygning-Stemningsbilleder/video-Bryllups foto af gæsterne- Ejendomsmægler foto med drone. Landejendomme still og video -Ja mulighederne er mange.

Jeg løser mange typer af dronefoto opgaver. Erfaring med tilladelser fra Politi,Trafikstyrelsen/Domhuset/Kbh Kommune og tilladelser med NO FLY Zone hos DJI (F.eks. ved Parken i København)

Jeg er certificeret dronepilot og har derfor særlig tilladelse til at flyve med drone i bymæssig bebyggelse samt tættere på lufthavne og offentlige veje mv. Ved større opgaver er vi 2 piloter der arbejder sammen og vi har også FPV Goggles hvis nødvendigt. FPV bruges til kunden, så han ser hvad dronen ser (Det føles som at være piloten selv)

Ring på 40 10 10 56 for at høre mere om fotograf Carsten Lundager.

Få et uforpligtende tilbud